Snelle opname:

In de afgelopen week heeft Grayscale Investments 17.100 BTC extra geaccumuleerd.

Dit draagt bij aan de toch al indrukwekkende Bitcoin-holdings die momenteel worden gewaardeerd op ongeveer 4,8 miljard dollar.

Zon grote accumulatie kan alleen maar betekenen dat het lange termijn traject van Bitcoin omhoog gaat.

Volgens het team van Bybt.com heeft Grayscale in de afgelopen 7 dagen een extra 17.100 BTC gekocht. Deze informatie werd via de volgende tweet gedeeld door het team van Unfolded met een bijhorende grafiek die de nodige gegevens bevat voor een visuele weergave van de accumulatie in de afgelopen week door Grayscale.

De extra 17.100 Bitcoin (BTC) van Grayscale is te zien via de blauwe grafiek (in de tweet) die een aanzienlijke piek laat zien in de Bitcoin-posities vanaf ongeveer 20 september. De recente aankoop door Grayscale vertaalt zich naar ongeveer $182 miljoen met behulp van de huidige waarde van Bitcoin op $10.600. Als u de website van Grayscale verder bekijkt, ziet u dat de totale waarde van hun Bitcoin-vertrouwen nu $4,8 miljard bedraagt.

De recente Bitcoin-opbouw door Grayscale komt niet als een verrassing, aangezien verschillende beleggingsondernemingen hun blootstelling aan BTC blijven verhogen. Medio september ging de voorzitter en CEO van Microstrategy, Michael Saylor, naar Twitter om aan te kondigen dat het bedrijf in totaal 38.250 Bitcoins had gekocht voor een totale prijs van 425 miljoen dollar.

Op 14 september 2020 voltooide MicroStrategy de overname van 16.796 extra bitcoins tegen een totale aankoopprijs van 175 miljoen dollar. Tot nu toe hebben we in totaal 38.250 bitcoins gekocht tegen een totale aankoopprijs van $425 miljoen, inclusief vergoedingen en onkosten. – Michael Saylor (@michael_saylor) 15 september 2020

Accumulatie kan alleen betekenen dat Bitcoin op lange termijn bullish is

De twee hierboven genoemde voorbeelden leveren afdoende bewijs dat dergelijke beleggingsondernemingen de waarde van Bitcoin (BTC) op de lange termijn bullish zijn. Verder bewijs kan worden geleverd door de veerkracht van Bitcoin in de crypto-markten. BTC heeft bijna twee maanden lang boven de psychologische prijs van $10.000 gehandeld, nu het derde kwartaal van 2020 ten einde loopt.

Echter, de Koning van Crypto heeft twee korte termijn hindernissen in de vorm van de wekelijkse sluiting en de maandelijkse sluiting. In het geval van de eerste is de wekelijkse sluiting ongeveer 8 uur weg en een sluiting boven de $10.400 is erg bullish voor Bitcoin. De maandelijkse sluiting is ongeveer drie dagen weg en een sluiting boven hetzelfde niveau of zelfs $10.000 is nog steeds super bullish voor Bitcoin op weg naar het vierde kwartaal van 2020.

Zoals bij alle Bitcoin-analyses worden handelaren en investeerders eraan herinnerd dat een onstabiele aandelenmarkt altijd een negatief effect heeft op de koers van BTC. Daarom is een oogje in het zeil houden voor eventuele plotselinge bewegingen van de S&P 500 of Nasdaq ten zeerste aan te bevelen bij het verhandelen van Bitcoin.