Grayscale heeft haar Bitcoin Trust uitgebreid, aangezien 17.100 BTC zijn toegevoegd aan Grayscales fondsen tegen huidige prijzen, aangezien de investering ongeveer 186 miljoen dollar waard is.

Crypto AUM benadert 6 miljard dollar.

Het totale vermogen onder beheer (AUM) voor alle Grayscale Investments crypto-fondsen bedroeg volgens het laatste marktrapport voor de week die eindigde op 25 september $5,8 miljard.

De Bitcoin Trust, oftewel GBTC, is met 82,75% van de totale investering veruit het grootste fonds, oftewel 4,8 miljard dollar. Daarop volgt de Ethereum Trust, die bijna 784 miljoen dollar heeft geïnvesteerd, oftewel 13,5% van het totaal.

De rest is verdeeld in kleinere fondsen voor Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, XRP, Zcash en nog een paar andere.

Grayscale koopt aandelen voor haar beleggers zodat zij geen directe blootstelling hebben aan de onderliggende waarde. De BTC-aandelen worden momenteel verhandeld tegen $11,23, en de Bitcoin-holdings per aandeel zijn dit jaar tot nu toe met bijna 46% gestegen.

De verhuizing betekent dat de institutionele interesse in Bitcoin en crypto activa blijft bestaan, ondanks het feit dat er sinds de piek van dit jaar bijna 20% is gecorrigeerd. Grayscale verklaarde ook dat er een enorme vermogensoverdracht zou plaatsvinden in de komende kwart eeuw, en de jongere generatie is geïnteresseerd in Bitcoin en crypto;

68 biljoen dollar zal worden overgedragen van oudere generaties naar jongere generaties in de komende 25 jaar. Het is tijd om aandacht te besteden aan het gedrag van de volgende generatie investeerders.

Bitcoin sluit onstuimig op de wekelijkse kandelaar

Het weekend heeft Bitcoin weer langzaam hoger zien knarsen in een poging om het psychologische prijsniveau van $11K terug te winnen.

Analist Josh Rager heeft de wekelijkse kaars zien sluiten en voegt eraan toe dat Bitcoin voor de derde week op rij een opwaartse trend heeft doorgemaakt en bullish blijft.

$BTC Weekly close ziet er goed uit en weet niet waarom de mensen te draaglijk blijven Bitcoin kreeg een korte termijn pullback en -20% is niets ongewoon Bitcoin blijft uptrend en voor de derde week op rij heeft gesloten boven de steunzone van $9900 tot $10.175 $11ks volgende pic.twitter.com/5YFwtEX4Nd – Josh Rager 📈 (@Josh_Rager) September 28, 2020.

Een hertest van de maandelijkse high is ook een teken dat er meer kopers dan verkopers zijn op dit moment, hoewel het volgende niveau cruciaal is, en BTC moet de $11k zone houden om verdere winsten te registreren.

De $150 miljoen KuCoin hack veroorzaakte geen significante verkoop tijdens het weekend, wat een bewijs is van hoe veerkrachtige cryptocurrency markten zijn geworden voor dergelijke incidenten.

Geniet u van het lezen? Deel het alsjeblieft: