Etherische prijsvoorspelling is hoog op een nieuwe bullish trend.

Etherische prijs flash crasht $352.

Analisten zijn optimistisch dat de prijs zal stijgen in de richting van de 400 dollar.

De huidige ondersteuningsniveaus worden gevonden op $350.

Volgens de Ethereum prijsvoorspelling door Rocket Bomb, zal de ETH prijs stijgen naar de $400 mark na het observeren van een uitbraak in de richting van de bovenkant. Voorheen werd de cryptocurrency verhandeld onder de $356 mark.

1-Daagse etherische prijsanalyse

Etherische koersgrafiek per Trading View

Op de 24-uursgrafiek zag de cryptocurrency een dieptepunt van 354,62 dollar. Ethereum werd op het moment van schrijven geprijsd op $354,42 US Dollars op Bitstamp.

Ethereum naar de zijkant te bewegen volgende?

De Trading View analist Mudrex is van mening dat de ETH-koers de volgende 4-uursgrafiek zijwaarts gaat bewegen.

Etherische koersgrafiek per Trading View

Volgens de Etherische prijsvoorspelling zag de cryptocrisis recentelijk een opleving naar de bovenste Bollinger-band, terwijl de Bollinger-banden begonnen te knijpen. Dit betekent dat de ETH-prijs zijwaartse bewegingen gaat waarnemen. Het handelsvolume begon af te nemen toen de rode kaarsen verschenen, terwijl het toenam toen de blauwe kaarsen verschenen. Dit betekent dat de druk van de verkoper afneemt en de markt verschuift naar de kopers.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) lijn bewoog zich onder de signaallijn en de grootte van het histogram lijkt toe te nemen in het positieve deel van de schaal van de technische indicator. Dit suggereert dat Ethereum een bullish bias heeft.

De Relative Strength Index (RSI) heeft een sluitingswaarde in de buurt van 61.00 uur vastgesteld, wat suggereert dat de cryptocurrency zich nog steeds in de neutrale regio bevindt; noch oververkocht, noch overbought.

Etherische prijsvoorspelling: ETH prijs te raken 442?

De Trading View analist Rocket Bomb gelooft dat de LTC-prijs ofwel zal stijgen voorbij een dalend wigpatroon en zal bewegen in de richting van de $400 mark, of het zal een neerwaartse trend zien onder het $320 niveau die dan zal worden gevolgd door een doorbraak in de richting van de upside.

Etherische koersgrafiek per Trading View

Volgens de etherische prijsvoorspelling is de cryptocrisis eind juli 2020 in het dalende wigpatroon terechtgekomen. Ethereum handelt binnen deze dalende wig sinds de stijging van de prijs ervan, met uitzondering van een valse doorbraak naar de bovenkant toe. Rocket Bomb gelooft dat de ETH-prijs uit deze dalende wig zal breken en voorbij de $400 zal komen. De richtprijs voor dit scenario is $442.79.

De grafiek suggereert ook dat de cryptocurrency voorbij dit dalende wigpatroon zal stijgen nadat het eerst een neerwaartse trend ziet naar de $320 mark. Volgens de Ethereum prijsvoorspelling is dit scenario ook geschikt voor het idee dat de cryptokringen voorbij het dalende wigpatroon zullen stijgen en de $442 mark zullen bereiken.

Wat kun je verwachten van Ethereum?

De Trading View analist Solldy besprak dat de LTC-prijs de weerstand boven de $360 zal testen. Volgens de Ethereumprijsvoorspelling handelt de cryptocrisis in een stijgend parallel kanaal.

Etherische koersgrafiek per Trading View

Op 28 september steeg de prijs van de cryptocrème naar de bovengrens van het opstijgende kanaal en vervolledigde het idee van Solldy, de analist. De koers werd echter bearish right na het testen van de bovenste weerstand en viel naar de onderste grens van het opstijgende kanaal.

Disclaimer: De verstrekte informatie is geen handelsadvies. Cryptopolitan.com is niet aansprakelijk voor investeringen die zijn gedaan op basis van de informatie op deze pagina. Wij raden u ten zeerste aan om onafhankelijk onderzoek te doen en/of te overleggen met een gekwalificeerde professional voordat u beleggingsbeslissingen neemt.