Snelle opname:

Meerdere op Ethereum gebaseerde projecten die te maken hebben met de KuCoin hebben ingegrepen

Sommigen hebben hun ERC20-munten ingevroren, terwijl anderen de hardfabriek in gang hebben gezet.

Het KuCoin hackbedrag is gestegen tot 203 miljoen dollar en kan blijven klimmen.

Vrijwel direct na de KuCoin-hack kondigde het team van Tether aan dat het in totaal 33 miljoen USDT had gestolen van de beurs. Van dit bedrag was 20 miljoen USDT op basis van Ethereum. Tether zou nog eens 1 miljoen dollar bevriezen op het Omni-netwerk en nog eens 1 miljoen dollar op het Tron-netwerk.

Deze acties om gestolen fondsen door Bitfinex en Tether te bevriezen zetten het tempo voor andere getroffen Ethereum gebaseerde projecten om ook soortgelijke actie te ondernemen in het stoppen van de hackers om te profiteren van hun overval.

Opmerkelijke etherische projecten die actie ondernemen tegen de hackers

Hieronder vindt u een lijst van Ethereum-projecten die snel handelen om gestolen ERC20-munten van KuCoin ongeldig te maken.

Ocean Protocol pauzeerde aanvankelijk zijn slimme contract en heeft besloten een harde vork uit te voeren op blokhoogte 10.943.665 op het Ethereum mainnet om 8,6 miljoen dollar aan gestolen OCEAN-munten ongeldig te maken.

Orion (ORN) heeft besloten om een 1:1 ruil te doen bij blok 10.939.462, waardoor ongeveer 8,5 miljoen dollar aan gestolen penningen ongeldig wordt gemaakt.

Covesting heeft bevroren COV-munten geassocieerd met de KuCoin hack

SilentNotary zal nieuwe SNTR-munten opnieuw uitgeven.

Het team van Crypterium heeft een e-mail gestuurd naar de houders met het advies om geen interactie te hebben met het Ethereum adres met de gestolen CRPT fondsen.

Andere projecten die geen betrekking hebben op het milieu en die soortgelijke acties ondernemen

Bovendien werden ook projecten op andere netwerken getroffen door de KuCoin-hack en ook zij hebben besloten om soortgelijke maatregelen te nemen. Zij omvatten:

De VELO-labels zullen alle getroffen 122 miljoen VELO-munten op het Stellaire netwerk ongeldig maken.

Kardian Chain zal een 1:1 ruil uitvoeren om de KAI-houders te beschermen tegen de hack.

Het totale gestolen bedrag is gestegen tot 203 miljoen dollar.

Op het moment van schrijven is het totale bedrag aan gestolen geld van KuCoin gesprongen naar $203 miljoen nadat KuCoin crypto-adressen in verband met de hack bleef verstrekken. Hieronder staat een lijst met de nieuwe adressen van Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin SV, Stellar (XLM), Tether (USDT) en Tron (TRX), die KuCoin heeft gepubliceerd als zijnde verbonden met de hack.