Een nauwlettende pseudonieme handelaar en cryptoanalist zegt dat de darmreactie van handelaren op de recente prijsactie van Bitcoin verkeerd zou kunnen zijn als de topcryptocurrency zijn maandelijkse sluiting nadert.

In een tweet zegt DonAlt dat het heersende bearish sentiment voor BTC ongegrond lijkt.

Het is erg, erg vreemd om te zien dat het sentiment zo bearish is, met een neutrale of negatieve financiering boven de $10.000. Denk niet dat ik me een tijd kan herinneren waar dat eerder is gebeurd.

De trader legt uit dat de recente BTC pullback eigenlijk een sterk bullish signaal is.

BTC maandelijks.

Op dit moment ziet het eruit als een eenvoudige hertest van de steun, zolang we niet crashen in de komende paar dagen, dat is typisch bullish.

De handelaar benadrukt ook dat de nummer één cryptocurrency beter presteert dan de traditionele activa zoals de S&P 500 en het goud.

SPX en GOLD zetten in een kleine bounce, BTC zet in een grote bounce. Laat je zien waar de kracht ligt (was al duidelijk voor de storing, vandaar dat mijn BTC beter zal presteren dan de opmerking).

De crypto-analist houdt ook de ether (ETH) nauwlettend in de gaten. Terwijl de op één na grootste cryptocentrale onlangs een grote technische storing kreeg, zegt hij dat de veerkracht ervan de afgelopen dagen het moeilijker maakt om te raden waar het naartoe gaat in het kortere tijdsbestek.

Eerlijk gezegd verrast door de kracht van ETH. De down-move die ik verwachtte speelde zich af, maar het stortte niet volledig in en vond snel kopers. Dit is of een neklijn hertest of de hele down-move was een shakeout.

ADVERTENTIE