Krijg dagelijks crypto briefings en wekelijkse Bitcoin-marktrapporten die direct in uw inbox worden afgeleverd.

Key Takeaways Cardano is de afgelopen week met meer dan 40% gestegen als gevolg van nieuwe ontwikkelingen rond het aankomende Goguen-tijdperk.

Ondanks de hype rond ADA geven verschillende technische cijfers aan dat de prijzen op het punt staan terug te keren.

Een piek in de verkoopdruk achter deze cryptocurrency kan het zien dalen naar $0.097.

Deel dit artikel

Het onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf achter Cardano, IOHK, bereidt zich voor om een nieuwe netwerkupgrade te lanceren om het protocol veel beter te maken dan Ethereum. Terwijl de speculatie toeneemt, onthullen de gegevens dat ADA nog steeds kan herleiden voordat het verder gaat.

Uitbreiding van het nut van het netwerk

Cardano heeft de afgelopen week een indrukwekkende rally achter de rug, waarbij de prijs meer dan 40% is gestegen.

De zogenaamde Ethereum killer ging van een lage $0,076 naar een hoge $0,107 onlangs. De bullish impulse lijkt in verband te staan met de belangrijke stappen die het IOHK-team heeft gezet in de richting van de vrijlating van Goguen.

De komende netwerkupgrade betekent een grote stap voorwaarts omdat het de mogelijkheid biedt om decentrale applicaties (dApps) te bouwen bovenop het protocol van ADA, naast andere functies. Het hoofd van IOHK, Charles Hoskinson, kondigde aan dat Goguen in drie verschillende fasen zal worden uitgebracht. Maar eerst zal het team zich richten op het integreren van de overdracht van metadata om Cardanos utility uit te breiden.

Een kant ervan is transactie-metadata en begint op een punt te komen waar je niet-monetaire transacties hebt, dus in principe zeg ik dat ik niet alleen ADA naar iemand stuur, maar nu draagt deze transactie een lading bij die een niet-ADA-gerelateerd hulpprogramma heeft. Dus, bijvoorbeeld, deze maand hebben we alle metagegevens klaar, hebben we het in de Cardano portemonnee gesleept en vervolgens in het knooppunt, zei Hoskinson.

Zodra de overdracht van metadata is geïntegreerd, zal het ADA-netwerk overgaan op een multi-assetsysteem. Het idee achter een dergelijke verandering is om gebruikers in staat te stellen hun gepersonaliseerde tokens te creëren.

Uiteindelijk zal Goguen ook een ERC20 token converter tool meebrengen om bedrijven in staat te stellen efficiënt te migreren van de Ethereum blokketen naar Cardano.

Cardano ziet er klaar uit om terug te keren

Ondanks de opwinding rond de recente aankondiging, suggereert een bepaalde technische index dat de penning van de slimme contracten op het punt staat om terug te keren.

De TD sequentiële indicator presenteerde verkoopsignalen op zowel de 12-uurs- als de 4-uursgrafiek. De bearish formaties ontwikkelden zich in de vorm van groene negen kandelaars, wat een één tot vier 12-uurs kandelaarscorrectie suggereert voordat de uptrend hervat wordt.

Op zijn weg naar beneden, Cardano kan aanzienlijke steun vinden op 0,097 dollar. In het In/Out of the Money Around Price (IOMAP) model van TheBlock is te zien dat ongeveer 30.000 adressen eerder meer dan 3,7 miljard ADA hadden gekocht rond dit prijsniveau.

Zon enorme leveringsbarrière kan een deel van de verkoopdruk achter deze altcoin absorberen. Maar als deze hindernis er niet in slaagt om de dalende prijzen op afstand te houden, zou Cardano kunnen dalen naar het volgende interessegebied dat op 0,090 dollar ligt.

Hier houden ongeveer 20.000 adressen 2,7 miljard ADA vast.

Gezien de onvoorspelbaarheid van de cryptocurrentmarkt kunnen we niet voorbijgaan aan de bullish outlook.

Een piek in kooporders achter Cardano die het mogelijk maakt om voorbij de recente high van $0.107 te komen, kan de kracht hebben om het pessimistische scenario te ontkrachten.

Onder dergelijke omstandigheden onthullen de IOMAP-cohorten dat het volgende gebied van verzet rond de 0,115 dollar ligt, waar 11.000 adressen 607 miljoen ADA hebben gekocht.

Deel dit artikel