CoinGeek Live wordt gehost in studios in New York en Londen en is voor het eerst ontworpen voor het online publiek en is vrij toegankelijk.

Calvin Ayre, de oprichter van Ayre Group en CoinGeek, is enthousiast over de vooruitzichten: Ik denk niet dat iemand op een platform heeft gedaan wat we hier proberen te doen. Dus dit is een soort van geschiedenis maken. Als dit evenement afgaat zoals we denken, denk ik dat we in goede aarde zullen vallen.

CoinGeek Live is de laatste van een serie conferenties waarvan Calvijn zegt dat ze in beweging zijn en zich ontwikkelen. Dit zal de zesde zijn – de eerste in Hong Kong, in mei 2018, met latere conferenties in Londen, Seoul en Toronto. Elk van deze conferenties was groter dan de vorige en ze bestrijken nu een breed scala aan onderwerpen, waaronder technologie, consumentenapps, bedrijfsoplossingen en financiën.

Calvijn ziet in die diversiteit meer veranderingen in het verschiet: Ik zie een toekomst waarin we kleinere, meer mobiele multi-channel conferenties zullen hebben en dan grotere die gespecialiseerde kanalen zullen hebben. Dit is misschien wel de laatste van de grote, die alles door elkaar halen.

Als er een bijzondere focus is op de drie dagen van deze conferentie, dan is dat door de locatie in New York, met toegang tot Wall Street: We gaan ons echt richten op het bedrijfsleven en de financiële sector vanwege de financiële gemeenschap in New York.

Eén kenmerk waar CoinGeek-conferenties terecht beroemd om zijn, zal deze keer helaas ontbreken: de afterparty. Calvin zegt dat het helaas geen optie was: Zelfs als het mogelijk was om er een op te zetten, wilden we het gewoon niet doen, omdat er gewoon te veel stress is rond feesten op dit moment.

Dat weerhoudt mensen er natuurlijk niet van om hun eigen plezier te organiseren: Ik ben er vrij zeker van dat er een aantal feesten zullen zijn, want ik hoor dat er een aantal grote aankondigingen komen.

Calvijn zelf zal de actie van de nieuwe kantoren van de Bitcoin Vereniging in Zug, Zwitserland, volgen: We hebben het allemaal opgezet… en we gaan het in de gaten houden. En we hebben een aantal van onze vrienden uitgenodigd die ook in de lokale gemeenschap geïnteresseerd zijn in Bitcoin.

Om u te registreren voor uw gratis, virtuele pas voor CoinGeek Live, gaat u naar coingeekconference.com.

Nieuw bij Bitcoin? Bekijk CoinGeeks Bitcoin voor beginners sectie, de ultieme gids om meer te weten te komen over Bitcoin, zoals oorspronkelijk voorzien door Satoshi Nakamoto- en blockchain.