Er zijn allerlei optimistische voorspellingen over de prijs van het belangrijkste digitale goed dat tegenwoordig in omloop is.

Eerder vandaag spraken we een recente aan, en ze blijven maar binnenkomen.

Zo legt Raoul Pal nu ook aan de lezers de redenen uit waarom hij zo opstandig is tegen BTC en hij heeft veel geïnvesteerd in de koningscrypto.

Raoul Pal heeft meer dan de helft van zijn portefeuille overgeheveld naar BTC.

De Real Vision CEO en voormalig Goldman Sachs manager biedt ons de redenen waarom hij meer dan de helft van zijn portefeuille naar Bitcoin heeft verplaatst.

Tijdens een nieuw interview met The Breakdown podcast host Nathaniel Whittemore, legde Pal uit dat BTC zeker de grootste troef is op de planeet, en dit ondanks het feit dat de koningsmunt getuige is van een enorme volatiliteit.

Ik ben nu alleen maar vast van mening dat [Bitcoin] s werelds grootste reserve bezit is. Ja, daar hebben we nu te veel volatiliteit voor, maar ik kan het niet kwalijk nemen. Het werkt niet voor een heleboel dingen of het zou kunnen, maar het is waarschijnlijk niet goed genoeg en misschien is dat niet zijn rol, zei hij zoals aangehaald door de Daily Hodl.

Hij ging verder en zei: Maar, als basis voor alles? Het heeft een verdomd goede kans. Ik zie niets dat aan de horizon komt of dat al bestaat dat een kans heeft.

Bitcoin kan beter presteren dan goud

Hij zei ook dat BTC absoluut superieur is aan goud.

Als je kijkt naar het aanbod van goud, is het 2% per jaar, dus ze devalueren het goud met 2% per jaar, omdat de vraag het aanbod niet compenseert… en als je dat samenstelt is het in feite het inflatiepercentage, dus als je dat samenstelt, verlies je eigenlijk koopkracht, legde hij uit.

Hij zei dat de enige troef op de planeet die het goud kan overtreffen, BTC is.

Hij legde ook uit dat BTC nu aan het begin staat van een nieuwe massale stierenloop en dat BTC in de toekomst de mogelijkheid heeft om 1 miljoen dollar te bereiken. Hij wees ook op het feit dat de volatiliteit van de koningsmunt uiteindelijk zal vervagen.

Bitcoin was uniek. Het is begonnen als een terreinverruiming. Het kwam van individuen. Niets anders is zo gekomen. En nu moeten we in de instellingen komen, legde hij uit.

Hij zei ook dat Bitcoin zal veranderen van een raketschip in een cruiseliner. En het moet gebeuren. Maar nu nog niet. We willen dat graag doen tegen een hogere prijs, alsjeblieft.

Op het moment van schrijven van dit artikel, handelt BTC in het rood, en de munt is geprijsd aan $10.686,90.