Jeff Booth, bestseller-auteur en mede-oprichter van het technologiebedrijf BuildDirect, zegt dat het zover kan komen dat alle valutas aan Bitcoin worden gekoppeld.

In een interview met Cambridge House International beschrijft de auteur van Price of Tomorrow een scenario waarin de nummer één van de cryptokoppels zal opstijgen en zich zal ontwikkelen tot de monetaire koning.

Dus de regering zegt, We gaan je geld waardeloos maken. Waarom denk je dat de bevolking stijgt? Ze zijn op zoek naar de bescherming van de waarde van het beleid van de regeringen die hun valutas vernietigen.

Het kan op een aantal verschillende manieren gebeuren, maar ik denk dat in het eindspel, ik denk dat valutas zullen worden gekoppeld aan Bitcoin.

Booth legt ook uit dat de vooruitgang van de technologie inherent deflatoir is door de manier waarop ze efficiëntie creëert en de prijzen verlaagt. Volgens Booth staat het deflatoire karakter van de technologie rechtstreeks haaks op de inflatoire krachten die voortkomen uit het losse monetaire beleid van de regeringen en die een oorlog tussen beide fenomenen uitlokken.

Omdat technologie [dalende prijs] is, probeert schuld het sneller op te blazen of monetaire versoepeling in de schuld, probeert het sneller op te blazen tegen de natuurlijke vooruitgang van de technologie, en wat dat doet, is het opdrijven van de prijzen van activa – huizen, aandelen, al het andere – en het plukken van de zak van een hele groep van de bevolking, zodat je kunt voorspellen de samenleving ineenstorting van wat er gebeurt … Het zijn twee gigantische krachten die met elkaar concurreren, en de technologie gaat winnen tegen geld drukken.

Verwijzend naar hoe goud de vluchtelingen in de Tweede Wereldoorlog niet kon redden, zegt Booth dat Bitcoin veel veiliger is in een rampsituatie.

Teruggaand naar de Tweede Wereldoorlog naaiden mensen goud in hun kleren om te proberen als vluchteling met iets te vertrekken en zouden ze verdrinken door het goud in hun kleren. Dus dat wordt een minder effectieve manier om uw rijkdom te beschermen dan vandaag de dag, waar u zich 10 woorden kunt herinneren en overal naartoe kunt gaan met Bitcoin. Dus de overdraagbaarheid van Bitcoin alleen al om veiligheidsredenen wordt van het grootste belang. Het is een reddingsvlot.

ADVERTENTIE

Booth benadrukt ook dat een wereldwijd financieel systeem gebaseerd op Bitcoin op de kaart staat.

De geschiedenis is aan de kant van de gouden bugs, maar de toekomst gaat zo snel met de technologie als je ziet hoe Bitcoin is ontworpen en ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat Bitcoin de reservevaluta wordt.